Tech

SpaceX në rrugë për t’u përplasur me hënën

Foto: Ubergizmo
 

Një raketë e lëshuar nga kompania e eksplorimit të hapësirës së Elon Musk është në rrugën e duhur për t'u përplasur në Hënë dhe do të shpërthejë.

Përforcuesi Falcon 9 u lansua në vitin 2015, por pas përfundimit të misionit të tij, ai nuk kishte karburant të mjaftueshëm për t'u kthyer drejt Tokës dhe përkundrazi mbeti në hapësirë.