Tech

Apple e akuzoi për mbytje të konkurrencës, shtetet amerikane mbështesin Epic Games

 

Më shumë se 30 shtete nga SHBA-ja mbështetën krijuesin e lojës Fortnite në luftën kundër monopolit të Apple.

Sipas prokurorëve shtetërorë nga 34 shtete të SHBA-së dhe Distrikti i Kolumbisë, Apple po mbyt konkurrencën brenda dyqanit të saj të aplikacioneve.