Tech

Snapchati sjell lajmet në platformë

 

Njerëzit përdorin median sociale prej vitesh dhe Snapchat shpreson që ta shfrytëzojë çdo mundësi për t’i mbajtur sa më afër vetes përdoruesit. Snapchat lansoi së fundi Dynamic Stories, një funksionalitet që ju jep mundësi mediave të ndajnë lajmet dhe artikujt e tyre në platformës Discover në formën e historive duke përdorur RSS, shkruan "Bloomberg". 

Disa media në SHBA, Britani, Francë dhe Indi janë prej partnerëve të parë si Washington Post, The Independent, Le Figaro dhe Vogue India. Formati nuk ofron mbështetje për video.