Tech

Samsungu raporton fitime rekorde

 

Samsungu raportoi një rritje masive të fitimeve për tre muajt e parë të vitit 2022 falë kërkesës në rritje për çipe memorie dhe shitjeve të larta të modeleve flagship Galaxy.

Gjiganti korean i teknologjisë raportoi një fitim prej 11.1 miliardë dollarësh, ose 51% më shumë sesa e njëjta periudhë një vit më parë, shkruan Bloomberg.