Tech

Pasuria e Zuckerbergut u rrit për 11 miliardë dollarë brenda ditës

 

Themeluesi dhe CEO i kompanisë Meta, Mark Zuckerberg, është më i pasur për 11 miliardë dollarë dhe kështu sërish është ndër dhjetë njerëzit më të pasur në botë, shkruan CNN.

Dhe e gjithë kjo pasuri u shtua brenda ditës, kur më 28 prill, vlera e Metas, që zotëron Facebookun dhe Instagramin, u rrit me 17 për qind. Me këtë, Zuckerberg u bë më i pasur për 11 miliardë dollarë në vetëm një ditë.