Tech

“Gucci” do të pranojë pagesa në kriptovaluta në SHBA

 

Marka luksoze italiane "Gucci" do të fillojë të pranojë pagesa në kriptovaluta në disa nga dyqanet e saj në Shtetet e Bashkuara, shkruan BBC.

Klientët do të jenë në gjendje të paguajnë duke përdorur një numër kriptovalutash, duke përfshirë Bitcoin, Ethereum dhe Litecoin.