Tech

Efekti që po e bën botën “të qajë”

 

Nëse keni përdorur rrjetet sociale gjatë kësaj jave, jeni ndjerë të shqetësuar me disa video dhe fotografi të përdoruesve. Njerëz që duken se qajnë. Por, lotët janë vetëm një efekt në rrjetin social Snapchat.

Efekti që e bën fytyrën të duket sikur po qan, është bërë viral në TikTok, edhe pse origjinën e ka nga Snapchati.