Tech

Samsungu me risi në prodhimin e frigoriferëve

 

Samsungu po e shton një opsion të ri dhe jashtëzakonisht të shfrytëzueshëm në prodhimin e frigoriferëve.

Me 500 dollarë, nëpër frigoriferë mund të vendosen fotografi permanente, për ta zbukuruar ambientin, shkruan “The Verge” të enjten.