Tech

Cilët janë emojit e rinj në iOS 15.4?

 

iOS 15.4 solli disa funksionalitete të reja në iPhone, përshirë një Face ID që funksionon me maskat, një zë i ri për Siri dhe 38 emoji të reja. Këto emoji përfshijnë nga buzëqeshje tek objektet specifike, shkruan TechnoNews.

Emojit e ri të iOS janë pritur prej kohësh. Fillimisht u bën të disponueshme për zhvilluesit në versionet eksperimentale të iOS dhe më pas erdhën edhe në versionet finale.