Tech

Meta shtrëngon politikën e privatësisë

 

Miliona përdorues të aplikacioneve të Metas, përfshirë Facebookun dhe Instagramin, do të marrin njoftime për politikën e përditësuar të privatësisë, raportoi BBC.

Meta thotë se ndryshimet janë krijuar për ta bërë më të lehtë për të kuptuar se si përdoret informacioni i klientëve.