Tech

Kompanitë e smartphoneve regjistruan ulje të shitjeve

 

Smartphonet nuk po i përjetojnë ditët e tyre më të mira. Industria e shitjes po shkon drejt ngadalësimit, e kjo ka filluar para se koronavirusi të shfaqjes.

Kështu thuhet në një raport të publikuar nga mediumi lokal “Maeil Business” në Korenë e Jugut, duke u theksuar vështirësitë financiare të kompanive dhe kufizimet në zinxhirin e furnizimit.