Tech

Meta po heq gjurmët e fundit të Facebookut nga emri i korporatës

Foto ilustrim
 

Pas më shumë se një dekade tregtimi si Facebook, gjiganti i rrjeteve sociale Meta, hoqi gjurmët e fundit nga emri i vjetër i korporatës, pasi të enjten filloi tregtimin edhe zyrtarisht nën simbolin “META”, raportoi Reuters.

Kjo kompani është riemërtuar në tetor të vitit 2021, nga Facebook në Meta, e cila është kompani amë edhe e Instagramit dhe Whatsappit.