Tech

Amazoni do t’i nisë këtë vit dërgesat me dronë

 

Amazoni njoftoi se do të fillojë dërgimin e pakove për blerësit me dronë këtë vit dhe se është në pritje të miratimit përfundimtar rregullatorit.

“Përdoruesit në qytetin kalifornian të Lockeford do të jenë në gjendje të regjistrohen për të pranuar mijëra mallra përmes rrugëve ajrore në shtëpitë e tyre”, ka njoftuar kompania të martën.