Tech

Meta dhe gjigantë tjerë teknologjikë nxisin zhvillimin e standardeve metaverse, pa Applen

 

Meta, Microsoft dhe gjigantë të tjerë të teknologjisë, të cilët garojnë për të krijuar konceptin e ri “metaverse”, kanë formuar një grup për të nxitur zhvillimin e standardeve të industrisë, por duke mos e përfshirë Applen, shkruan të mërkurën Reuters.

Pjesëmarrësit në Forumin e Standardeve Metaverse përfaqësuan shumë nga kompanitë e mëdha që punojnë në hapësirë, nga prodhuesit e çipave deri tek ato të lojërave.