Tech

“Alexa” së shpejti mund ta imitojë zërin e të afërmve të vdekur

 

Alexa e Amazonit së shpejti mund të bëjë të mundur përsëritjen e zërit të anëtarëve të familjes, edhe nëse ata kanë vdekur.

Aftësia, e zbuluar në konferencën Re:Mars të Amazon në Las Vegas, është në zhvillim e sipër dhe do të lejojë asistentin virtual të imitojë zërin e një personi specifik bazuar në më pak se një minutë regjistrim të ofruar.