Tech

Zbulohet një detaj i ri për iPhone 14

 

iPhone 14 është vetëm dy muaj larg dhe rrjedhjet e informacionit kanë konfirmuar shumë gjëra nga kapaciteti i baterisë deri te rritja potenciale e çmimeve, shkruan Bloomberg.

Por detaji befasues është një emër i ri për telefonin. Në shtator, Apple pritet të prezantojë një version me kosto të përballueshme të iPhone 14 Pro Max që raportohej se do të ishte iPhone 14 Max.