Tech

Twitteri thotë se Musku po justifikohet për t’i ikur marrëveshjes

Elon Musk mbledh 19 investitorë për ta ndihmuar në blerjen e Twitterit
 

Twitteri ka hedhur poshtë pretendimet e Elon Muskut në gjykatë se ai kishte arsye legjitime për t'u tërhequr nga një marrëveshje prej 44 miliardë dollarësh për blerjen e platformës së rrjetit social, duke shënuar zhvillimin e fundit në një përballje dramatike ligjore.

Twitter i quajti argumentet e Muskut për braktisjen e marrëveshjes "një histori, e imagjinuar në një përpjekje për t'i shpëtuar një marrëveshjeje bashkimi që Musk nuk e konsideronte më tërheqëse pasi tregu i aksioneve dhe së bashku me të, pasuria e tij masive personale ra në vlerë”.