Tech

Pajisja Apple VR/AR do të jetë shumë e shtrenjtë

 

Pajisja e realitetit virtual dhe e shtuar e Apple mund të krijohet për përvoja virtuale jetëshkurtra, por nuk pritet të jetë në veprim përpara vitit 2023, shkruan Bloomberg.

Kompania, sipas raportimeve, nuk planifikon të hyjë në mënyrë agresive në këtë treg, ndaj do të prezantojë një pajisje që është shumë e shtrenjtë dhe do të jetë në dispozicion në sasi të kufizuar pas daljes në treg.