Tech

Disney ia kalon Netflixit në numrin e abonentëve

 

Disney po merr gjithnjë e më shumë abonentë dhe ka kaluar Netflixin për sa i përket numrave. Kjo është arsyeja pse do të nisë një shërbim të ri transmetimi në SHBA në dhjetor, shkruan Bloomberg.

Në fillim të korrikut, Disney raportoi 221.1 milionë abonentë në tre platformat e tij të transmetimit. Kjo e vendosi atë përpara Netflixit, i cili po humbet klientët.