Tech

TikToku lejon shpërndarjen e videove edhe në Facebook dhe Instagram

 

Facebooku dhe Instagrami mund të jenë të zënë duke tentuar ta kopjojnë TikTokun, por një mundësi e re në TikTok tani po lejon që videot në formë të shkurtër të aplikacionit të mund të shfaqen edhe në rrjetet e tjera sociale.

TikToku tha se po lanson këtë mundësi që u lejon përdoruesve të publikojnë video-storiet e tyre nga platforma, raportoi të enjten TechCrunch.