Tech

Faqja e Netflixit bëhet e paqasshme

 

Faqja e filmave dhe serive, Netflix, ka rënë nga sistemi të premten, duke ua pamundësuar kyçqjen abonentëve.

Netflixi ka thënë se po përpiqet që ta zgjidhë problemin.