Tech

Samsungu njofton për vjedhje të të dhënave të klientëve

 

Gjigandi i elektronikës “Samsung” ka konfirmuar një shkelje të të dhënave që ndikon në informacionin personal të klientëve.

Në një njoftim të shkurtër, Samsungu tha se zbuloi incidentin e sigurisë në fund të korrikut dhe se "një palë e tretë e paautorizuar mori informacion nga disa prej sistemeve të Samsungut në SHBA".