Tech

Apple e Samsung mund të përfitojnë nga siguria e produkteve që synon India

Foto ilustrim
 

India do të provojë një strategji të testimit paralel për të përshpejtuar miratimet e sigurisë për pajisjet e reja elektronike, ka thënë grupi i industrisë MAIT për Reuters të dielën.

Nga kjo lëvizje mund të përfitojnë kompanitë teknologjike Apple dhe Samsung.