Tech

Uber po heton hakimin që e detyroi atë t’i mbyllë disa sisteme komunikimi e inxhinierike

Foto ilustrim
 

Kompania e transportit, Uber, ka njoftuar se po heton një incident të sigurisë kibernetike, pas një raporti për shkelje të rrjetit që detyroi kompaninë të mbyllte disa sisteme të brendshme të komunikimit dhe inxhinierisë, shkroi të hënën Reuters.

Në fundjavën e kaluar, Uber tha se nuk ka prova që incidenti përfshinte qasje në të dhënat e ndjeshme të përdoruesve, si historitë e udhëtimeve dhe se mjetet e brendshme të softuerit që kompania ka marrë pas hakimit, po kthehen në internet.