Tech

Apple do të dërgojë një përditësim për problemet e kamerës së iPhone 14 Pro

 

Apple do të dërgojë një përditësim softueri për të adresuar një problem me kamerën e iPhone 14 Pro dhe Pro Max, sensori i të cilës dridhet në mënyrë të pakontrolluar kur përdoret nga aplikacionet si Snapchat, Instagram dhe TikTok, shkruan Bloomberg.

Kompania është në dijeni të problemit dhe një përditësim do të dërgohet javën e ardhshme.