Tech

“Si të ikësh nga vendi”, trend në Google në Rusi

 

Pas fjalimit të presidentit Vladimir Putin të mërkurën në mëngjes dhe shpalljes për mobilizim të pjesshëm ushtarak, rusët iu drejtuan Googleit për të kërkuar rrugëdalje se si mund të shpëtojnë nga vendi.

Nga frika e mobilizimit ushtarak, rusët kanë filluar të kërkojnë në Google se si mund të largohen nga vendi.