Tech

Robotët po bëjnë pomfrit më shpejt, e më mirë se njerëzit

Foto: Reuters
 

Një kompani në Kaliforni Jugore është duke bërë pomfrit dhe unaza të qepëve me anë të robotëve, shkruan agjencia Reuters.

Miso Robotics Inc në Pasadena ka futur në përdorim robotin Flippy 2, që përgatit pomfrit, qepë të fërguara në formë të unazës dhe ushqime tjera.