Tech

Apple lanson dyqane të riparimit në tetë shtete të Evropës

Foto: Apple
 

Apple njoftoi të martën se dyqani “Self Service Repair” është tashmë i disponueshëm në tetë vende evropiane, duke ofruar manuale riparimi, pjesë dhe vegla origjinale të Apple përmes Apple Self Service Repair Store.

Dyqani është i disponueshëm në Belgjikë, Francë, Gjermani, Itali, Poloni, Spanjë, Suedi dhe Britani të Madhe.