Tech

Lansohet Samsung Galaxy M04

 

Galaxy M04 është prezantuar zyrtarisht nga Samsungu.

Modeli mundësohet nga Helio P35 SoC, me dy opsione ruajtjeje - 64 GB dhe 128 GB.