Tech

Microsoft: Shërbimet janë rikthyer pas ndërprerjes së gjerë

Foto ilustrim
 

Korporata teknologjike, Microsoft, ka njoftuar se shërbimet e saj janë rikthyer pasi dhjetëra mijëra përdorues kanë raportuar se platformat si Outlook dhe Teams kanë ndaluar së funksionuari, raportoi të mërkurën BBC-ja.

Përmes një postimi në Twitter, kompania ka njoftuar se shërbimet e saj janë rikuperuar dhe mbeten të qëndrueshme.