Tech

ChatGPT lanson një mjet për të identifikuar tekstin e krijuar nga inteligjenca artificiale

 

“OpenAI”, krijuesi i chatbotit popullor “ChatGTP”, ka lansuar një softuer për të identifikuar tekstin e krijuar nga inteligjenca artificiale (Al), ka thënë kompania në një postim në blog të mërkurën, shkruan Reuters.

“ChatGPT” është program falas që gjeneron tekst në përgjigje të një kërkese, duke përfshirë artikuj, ese, shaka dhe madje edhe poezi. Softueri ka fituar popullaritet të gjerë që nga debutimi i tij në nëntor, ndërsa ngre shqetësime për të drejtën e autorit dhe plagjiaturën.