Tech

Nga sot, krijuesit e Youtube Shorts mund të fitojnë para

 

Duke filluar nga e mërkura e 1 shkurtit [sot], përdoruesit që krijojnë përmbajtje për YouTube Shorts kanë mundësinë të fitojnë para.

YouTube u ka premtuar krijuesve 45 për qind të të ardhurave të krijuara nga shikimet dhe kjo nismë financiare mund ta bëjë YouTube Shortsin rivalin më të madh të TikTokut.