Tech

Facebooku mbush 19 vjet

Foto: AP
 

Sot bëhen 19 vjet nga themelimi i gjigantit teknologjik “Facebook”.

Më 4 shkurt të vitit 2004, Facebook, një rrjet lidhjesh shoqërore në internet, u themelua nga Mark Zuckerberg me 4 shokët e tij të dhomës, Eduardo Saverin, Andreë Mçollum, Dustin Moskovitz dhe Chris Hughes, ndërkohë që studionin në Universitetin e Harvardit.