Tech

NASA zgjedh drejtorin e ri

 

NASA ka emëruar astronautin veteran, Joe Acaba, në krye të Zyrës së Astronautëve në Qendrën Hapësinore “Johnson”, në Houston të Texasit.

Ky institucion bëri të ditur se Acaba ka kryer një numër të madh fluturimesh në hapësirë, ka qenë marins amerikan dhe edukator.