Tech

Twitteri po bëhet më pak i bezdisshëm

 

Rrjeti social Twitter ka paralajmëruar ndryshime në kryefaqe për përdoruesit e sistemit Android dhe iOS.

“Digitaltrends” shkroi se përditësimi do të përfshijë bashkimin e opsioneve “For you” dhe “Following” në një të vetëm. Opsionet kur ishin lansuar, nxitën pakënaqësi te përdoruesit.