Tech

Google së shpejti me veçori gjeneruese të Inteligjencës Artificiale në rezultatet e kërkimit

Britania me rregulla të ashpra për kompanitë teknologjike
Foto ilustrim
 

Kompania teknologjike Google ka thënë të mërkurën se së shpejti do të integrojë inteligjencën artificiale (AI) për të gjeneruar tekste dhe përmbajtje të tjera në rezultatet e kërkimit, raportoi të mërkurën Reuters.

Google në pronësi të Alphabetit, ka zbuluar të hënën shërbimin e tij chatbot – program kompjuterik që simulon bisedën me përdoruesit njerëzor – të quajtur Bard.