Tech

Google akuzohet nga SHBA-ja për mashtrim

Foto ilustrim
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë akuzuar kompaninë teknologjike Google për mashtrim dhe përpjekje për të dominuar kërkimin, raportoi të martën Reuters.

Sipas SHBA-së, Google nuk ka vepruar sipas rregullave në përpjekje për të mbajtur dominimin e tij në kërkimin në internet, duke paguar 10 miliardë dollarë.