Tech

Çka ndryshon iPhone 15 nga seritë e mëparshme

 

Apple ka zbuluar serinë e ardhshme të iPhone-ve, një linjë që po mburret me kamera më të mira, procesorë më të shpejtë, një sistem të ri karikimi dhe një rritje çmimi për modelin më të bukur. Vitrina në selinë e Apples në Cupertino, Kaliforni, vjen ndërsa kompania përpiqet të ndryshojë një rënie të lehtë të shitjeve që ka parë nga viti i kaluar në tremujorë radhazi.

Siç ka ndodhur me Apple dhe me prodhuesit e tjerë të smartfonëve, katër llojet e modeleve të iPhone 15 nuk po bëjnë ndonjë hap të madh në teknologji.