Tech

Metës i kërkohet të sqarojë masat kundër abuzimit seksual të fëmijëve

Foto ilustrim
 

Platformës Meta i është kërkuar nga rregullatorët e teknologjisë së Bashkimit Evropian që të japë më shumë detaje mbi masat e marra për të trajtuar materialin e abuzimit seksual të fëmijëve në aplikacionin e saj të ndarjes së fotografive dhe videove në Instagram deri më 22 dhjetor, raportoi të dielën Reuters.

Në të kundërtën thuhet se rrezikon një hetim zyrtar sipas rregullave të reja të përmbajtjes në internet.