Tech

Spotify do ta reduktojë stafin për 17%

Foto ilustrim
 

Kompania Spotify pritet të ulë këtë vit numrin total të punonjësve me rreth 17 për qind në të gjithë kompaninë, raportoi të hënën Reuters.

Siç është bërë e ditur, në tremujorin e fundit kompania ka fituar duke u ndihmuar nga rritja e çmimeve në shërbimet e saj të transmetimit dhe rritja e abonentëve në të gjitha rajonet.