Tempus

Përfaqësuesi i Kishës Katolike: Po e pengojmë vetveten me mosmiratimin e Ligjit për liritë fetare

 

Don Mikel Sopi, përfaqësues i Kishës Katolike, në emisionin “Tempus” në KTV, tha se me mosaprovimin e Ligjit për liritë fetare, palët “po e pengojnë vetveten”.

Sopi ka thënë se në këtë proces duhet të jenë bashkëpunues dhe ata të cilët do të ndihmojnë në finalizimin e kësaj problematike, pasi që sipas tij, nuk varet vetëm nga një bashkësi fetare apo nga Qeveria, por duhet të bëhet një koordinim i mirë.