Tempus

Kusari: Gazetarët janë pa mbrojtjen e shtetit

 

Flutura Kusari, këshilltare në Qendrën Evropiane për Lirinë e Shtypit dhe Medias, në emisionin “Tempus”, në KTV të hënën, tha se gazetarët janë pa mbrojtje të shtetit.

Sipas saj, në kohën e fundit nuk kemi pasur situatë më shqetësuese e më serioze se sa kjo sot, e pikërisht tani gazetarët janë pa mbështetjen e shtetit.