Tokio 2020

IOC-ja ka zvogëluar rrezikun për aq sa ishte e mundur

 

Zëdhënësi i Komiteti Olimpik Ndërkombëtar (IOC), Mark Adams, në konferencën e mbajtur të martën në Tokio, ka theksuar se organizata ka ulur rrezikun e koronavirusit për aq sa ishte e mundur.

Lojërat Olimpik “Tokio 2020”, që u shtynë për një vit shkaku i pandemisë së koronavirusit, do të fillojnë të premten dhe do të mbyllen më 8 gusht.