Tokio 2020

Fishekzjarrët ndriçojnë qiellin e stadiumit kombëtar të Japonisë

FOTO: AP
 

Fishekzjarrët ndriçuan qiellin mbi Stadiumin Kombëtar të Japonisë në Tokio ndërsa ceremonia e hapjes së Lojërave Olimpike mbaroi të premten mbrëma.

Ceremonia e hapjes së Lojërave Olimpike që u shtynë për një vit shkaku i pandemisë së koronavirusit, u mbajt pa spektatorë si një masë për të parandaluar përhapjen e infeksioneve të koronavirusit, megjithëse disa personalitete dhe mysafirë të ftuar ishin të pranishëm, përfshirë zonjën e parë të SHBA-së, Jill Biden.