Tokio 2020

Vendoset një rekord bote në not

Foto: AP
 

Është vendosur një rekord bote në not në ditën e dytë të garave në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”.

Stafeta australiane 4x100 metra krol në konkurrencë të femrave, ka thyer rekordin e botës duke e përfunduar garën për 3:29.69 minuta dhe siguruar medaljen e artë olimpike.