Tokio 2020

Ditë e madhe për Norën e Akilin, vëlla e motër në skenën olimpike

Mund të ndodhë që në të njëjtën kohë të paraqiten në dy tatami në arenën “Nippon Budokan”. Por kanë shpresë se të dy do të zënë vend edhe në podiumin e njëjtë.

 

Mund të ndodhë që në të njëjtën kohë të paraqiten në dy tatami në arenën “Nippon Budokan”. Por kanë shpresë se të dy do të zënë vend edhe në podiumin e njëjtë.

Nora e Akil Gjakova do të garojnë të hënën në turneun e xhudos në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”. Janë motër e vëlla dhe janë sportistë kulmorë. I takojnë nivelit elitar të xhudos.