Tokio 2020

Në histori të Lojërave Olimpike

Foto: AP
 

Momiji Nishiya e Japonisë u bë një nga kampionet më të reja individuale olimpike në histori kur fitoi të artën për herë të parë në skateboard për femra në moshën 13 vjeçare dhe 330 ditë.

“Jam shumë e lumtur. Ëndrra ime u bë me të vërtetë realitet”, deklaroi Nishiya.