Tokio 2020

Prindërit e Norës rrëfejnë emocionet që ua solli titulli olimpik i së bijës

Foto: KTV
 

Prindërit e Nora Gjakovës janë të lumtur për suksesin e vajzës së tyre në Tokio 2020, ku u shpall kampione olimpike në kategorinë deri në 57 kg.

Luan dhe Elvana Gjakova thanë për KTV-në se kanë marrë shumë urime nga familjarët dhe miqtë për suksesin e Norës, duke theksuar se vajzës së tyre i ka munguar kjo medalje.