Tokio 2020

Letonia dhe SHBA-ja, fitojnë medaljet arta në basketbollin 3x3

Foto: AP
 

Karlis Lasmanis ishte i saktë në tentimin e fundit për t’ia siguruar fitoren Letonisë në finalen ndaj Rusisë në turneun olimpik të basketbollit 3x3, sport që debutoi në Lojërat Olimpike të Tokios.

Letonia e fitoi duelin me rezultatin e ngushtë 21:18 për ta siguruar medaljen e artë. Për shtetin e Letonisë, kjo është medalja e parë në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”.