Tokio 2020

Treshja amerikane lë prapa serinë finale të NBA-së, fokusohet te medalja e artë olimpike

Foto: AP
 

Kishte mjaft kohë për të folur në lidhje me të, po të kishin dashur ata. Devin Booker, Jrue Holiday dhe Khris Middleton ishin së bashku në një aeroplan për në Tokio, vetëm disa ditë pasi kishin luajtur ndeshjet e serisë finale të NBA-së. Ata kishin afërsisht nëntë orë në ajër për të përkujtuar detajet e asaj serie, për të rishikuar disa nga momentet e tyre të paharrueshme. Booker dhe Middleton, të dy kishin ndeshje me nga 40 pikë të shënuara gjatë serisë finale. Ndërsa Holiday dha një pikë të rëndësishme, që do të mbahet në mend për shumë vite te Milwaukee Bucks. Pra, me gjithë atë kohë të kaluar gjatë rrugës për në Lojërat Olimpike, sa u fol për serinë finale të NBA-së?

“Më të vërtetë, nuk folëm fare. Ne të gjithë e respektojmë njëri-tjetrin”, zbuloi Middleton. “Ishte një rrugë e gjatë, por ne me padurim prisnim t’i bashkoheshim ekipit dhe ta ndihmonim në synimin që kishte. Të ulesh atje dhe të flasësh për finalet nuk ishte diçka që i shkonte mendja dikujt”.